Se resultaten från Big Boat Race 2024 här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gamla Stans Yacht Sällskap
Fotboll

SEGLARSKOLA MITT I STOCKHOLM

GSYS har ett samarbete med Sjöskolan på Beckholmen för dig som önskar lära dig att segla eller förbättra dina seglingskunskaper. 

 

GSYS-medlemmar har 15 % rabatt på valfria förarintyg- och kustskepparkurser och utbildningen Fartygsbefäl klass VIII hos Sjöskolan. ange GSYS-medlem i meddelanderutan när du anmäler dig via anmälningsformuläret på vår hemsida www.sjoskolan.se
 
GSYS-medlemmar har 10 % rabatt på seglarkurserna både nybörjare- och fortsättningskurserna. Ange GSYS-medlem vid anmälan i meddelanderutan.

Båtarna som används är klubbens J80 båtar, en mindre kölbåt, som vi seglar på mellan tre och fem personer. Båten är lättmanövrerad och svarar snabbt på rörelser i rodret och skotning av segel, vilket gör den till en bra båt att lära sig segla i. Varje kurs har minst en följebåt under praktikpassen, och på nybörjarkurserna finns det en instruktör i varje båt. Seglarskolan utgår från vår gemensamma brygga vid Beckholmen på Djurgården i Stockholm och vi seglar på vattnet runt omkring Beckholmen/Skeppsholmen. Sjöskolans instruktörer är alla erfarna seglare, som också har utbildning i säkerhet och sjukvård.

Läs mer om kurserna på Sjöskolans.


Nybörjarkurs
Fortsättningskurs