SITR 2022, mer information

För sjätte gången har Gamla Stans Yacht Sällskap lyckats locka eliten inom Team Racing till Stockholm för att tävla om den hett eftertraktade prispokalen GSYS Team Race Cup. 

I år har vi äran att välkomna New York Yacht Club med bland andra Bill Tripp III, en av USA:s mest kända båtdesigners, Newport Harbour Yacht Club, Royal Thames Yacht Club och The Royal Yacht Squadron.  

Tävlingen kommer att ske i Ryssviken och mellan Fotografiska museet och Kastellholmen. Att kunna genomföra en segeltävlingen mitt i centrala Stockholm är unikt och Stockholms stad, som är regattans huvudsponsor, ser det som ett fantastiskt tillfälle att få visa upp den svenska huvudstadens alla möjligheter. 

Regattans hållpunkter: 

  • Invigning - torsdag den 26 maj klockan 18 på Nya Djurgårdsvarvet. 
  • Fredagen den 27 maj och lördagen den 25 maj pågår seglingarna mellan kl 10.00 och 16.00. 
  • Söndagen den 29 maj blir det finalseglingar mellan kl 10.00 och 14.00. Prisutdelare i år är Fredrik Lindstål, ordförande Stockholms hamnar.
  • Efter två års uppehåll på grund av coronapandemin hoppas vi att regattan blir den folkfest som den blivit tidigare år, för såväl stockholmare som för tillresta.  


Vi vill också passa på att tacka våra övriga sponsorer, Princess Svanevit, Bernadotte&Kylberg, Skultuna, Ocean Works, Exotic Snacks & Ward Wines.
 
För mer information eller intervjuer vg kontakta: 

Jill Bederoff
press- och kommunikationsansvarig
072-5368788
jill@bederofflindsten.se

Patrick Ståhle
Ordförande
073-6208040
patrickstahle@mac.com

SPONSORER