Nu planerar vi för Stockholm International Team Race Regatta 2021 (Inställt)

Vår internationella team race regatta SITR i maj 2020  fick som så mycket annat ställas in på grund av pandemin. 
Nu har dock planeringen för SITR 2021 påbörjats. Tävlingen arrangeras då för 6e gången och pågår i fyra dagar, 27-30 maj 2021.
Corona-läget är fortfarande ovisst och kommer förmodligen att vara så ett bra tag framöver. En förutsättning för att genomföra regattan är att detta görs i enlighet med gällande bestämmelser och riktlinjer.
De lag som skulle ha deltagit 2020 kommer att informeras om läget så att de kan meddela om de fortfarande har möjlighet och intresse av att komma till Stockholm i vår.
Lagen som var inbjudna till SITR 2020 var Royal Thames Yacht Club - UK, Newport Harbor Yacht Club - USA, New York Yacht Club - USA, Yacht Club Costa Smeralda - ITA, KSSS Kungliga Svenska Segelsällskapet - SWE och Gamla Stans Yacht Sällskap, SWE.
Öppningsceremonin planeras till torsdagen den 27 maj på Djurgårdsvarvet med kvalseglingar på fredag och lördag, och finalerna på söndagen. Då hoppas vi kunna välkomna  GSYS  medlemmar att följa seglingarna, från land eller från åskådarbåt. Vi håller tummarna!

Stockholm Business Region är huvudsponsor och marknadsför  - Stockholm The Capital of Scandinavia - i vår internationella tävlingsverksamhet.