LIROS Skandinavia AB och Gamla Stans Yachtsällskap inleder ett sponsorsamarbete där LIROS blir huvudparter till GSYS. Den väletablerade tågvirkestillverkaren finns redan närvarande på seglingsevenemang i hela Sverige och världen över. Samarbetet med GSYS är en naturlig utveckling då GSYS fokus är på att synliggöra segelsporten mitt i Stockholm och satsningen på spektakulära seglingsevent sammanfaller med LIROS målsättning att öka intresset för sporten. - Vi är mycket stolta och glada att vi fått förtroendet att samarbeta med en partner som brinner för att förvalta och utveckla seglingen med både små och stora event med hög kvalitet i Stockholms hjärta, säger Johnny Källman, VD för LIROS Skandinavia AB. - Tillsammans startar vi vårt samarbete med att särskilt satsa på vår J80-verksamhet, instämmer Patrik Salén, GSYS. LIROS engagemang och varumärke passar in perfekt i vår verksamhet. Vi får också tillgång till den bästa utrustning som finns att tillgå.

Klubbpartners

Nu inleder Gamla Stans Yacht Sällskap ett sponsorsamarbete med MUSTO som är världens ledande varumärke inom tekniska seglingskläder och funktionsplagg för segling. MUSTO har över 50 års erfarenhet av utveckling och framtagning av seglarkläder och den röda båtsiluetten av Keith Mustos olympiska Flying Dutchman från 1964 har varit ett känt kvalitetstecken på kläderna sedan länge.
– Det här kommer bli ett roligt och givande samarbete och vi är stolta att få synas tillsammans med en klubb som är synlig och aktiv i Stockholms centrala delar säger Tomas Frydebo, försäljningschef på MUSTO.
MUSTO sponsrar Stockholm International Team Race Regatta med pikétröjor till både seglare och funktionärer. 

Regattapartners

Se våra regattpartners under respektive sektion