ÅF Inshore Race 2016

En stor rubrik.

VÄLKOMNA TILL ÅF INSHORE RACE 2016 - kappsegling i innerskärgården!
ÅF Inshore Race (ÅFIR) seglas lördagen den 2 juli i Stockholm. Passa på att utnyttja detta unika tillfälle att kappsegla mitt i Stockholms hjärta och i den kringliggande skärgården. Kappseglingen är en distanskappsegling och under seglingen kommer du passerar både Fjäderholmarna, Nacka strand och Djurgården. Bansträckningen anpassas efter vädret och målet är att alla ska vara tillbaka på Skeppsholmen och prisutdelningen innan kvällen. Start och mål i Stockholm erbjuder dubbel seglarfest för publiken som får chansen att se både start och målgång.
Kappseglingen är öppen för båtar som har ett SRS-tal/mätbrev. Vi kommer att dela ut priser till de främsta båtarna i SRS och utöver det till Classic, flerskrov och entyp med minst åtta startande båtar. Av praktiska skäl och med hänsyn tagen till säkerheten och samspelet med nyttotrafiken har antalet deltagare maximerats till cirka 100 båtar.
ÅF Inshore Race ger seglare i båtklubbar i Stockholms närhet och kring Mälaren ett kappseglingstillfälle nära hemmahamnen. Prisutdelningen och eftersnacket på lördag kväll är en viktig del som skapar gemenskap och stämning.
Välkommen till start!

Etiketter: ksss